Dansk Energirådgivning vinder DI's initiativpris 2020

Onsdag den 14. april 2021 modtog Dansk Energirådgivning med stor glæde DI’s Silkeborg-Viborgs initiativpris 2020.

– Vi er enormt stolte over at modtage Dansk Industris initiativpris. Vi ser det som en stor anerkendelse af vores arbejde med at spare på energien i de danske virksomheder. Vi har gennem de seneste år vækstet kraftigt og har samtidig skullet omstille vores forretning til nye markedsvilkår. Derfor skylder vi også en stor del af æren til vores dygtige medarbejdere samt de mange engagerede samarbejdspartnere og kunder, som alle har bidraget til den grønne omstilling gennem målrettet energieffektivisering, siger Johnny Ryser, adm. direktør i Dansk Energirådgivning A/S.

Læs hele pressemeddelelsen her.

DI's initiativpris 2020

Fra venstre: Bestyrelsesformand for Dansk Energirådgivning Søren Kristensen, borgmester Steen Vindum fra Silkeborg Kommune, adm. direktør Johnny Ryser fra Dansk Energirådgivning, bestyrelsesmedlem for DI Silkeborg-Viborg Peter Mølkjær og næstformand for DI Silkeborg-Viborg Sine Juul Praastrup.

 

Fakta om Initiativpris 2020

Prisen uddeles som en hyldest til virkelysten, kreativiteten og skabertrangen blandt de mindre og mellemstore virksomheder i DI’s medlemskreds. Prismodtageren er en virksomhed, som på en eller anden måde kan fremhæves og fremstå som en god og inspirerende rollemodel for andre erhvervsledere.