Privatlivspolitik

Dansk Energirådgivnings politik for personoplysninger

Introduktion

Dansk Energirådgivnings website udbydes af:
Dansk Energirådgivning A/S
Glarmestervej 18 B
8600 Silkeborg
Telefon: 8683 7483
E-mail: kontakt@danskenergiraadgivning.dk

Når du anvender energiØkonomi eller besøger vores website, indsamles der en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad de anvendes til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved anvendelse af energiØkonomi eller besøg på vores website og modtagelse af nyhedsbreve mv. accepteres det samtidigt, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.

Generelt

Dansk Energirådgivning A/S er dataansvarlig for dine personoplysninger. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@danskenergiraadgivning.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookies

Cookies er små tekstfiler, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg. Dette gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller andet, dog ville dette aldrig være personlige oplysninger. Cookies er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Formål og videregivelse af oplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre der er tale om udsendelse af nyhedsbrev, hvor du selv udtrykkeligt har givet tilsagn til hertil. Til udsendelse af nyhedsbrev, anvender vi programmet MailChimp. MailChimp anses derfor som databehandler, mens Dansk Energirådgivning A/S er dataansvarlig.

Når du anvender danskenergirådgivning.dk logges der løbende oplysninger omkring din brug. Det primære formål med dette er intern analyse. Dette giver os mulighed for løbende at forbedre oplevelsen for vores brugere. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger via tjenesten Google Analytics: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Vi anvender ligeledes Google Adwords til remarketing.

Sikkerhed og håndtering af persondata

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Hos Dansk Energirådgivning A/S gemmer vi dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang og placeret i kontrollerede faciliteter. Adgang til og videreformidling af persondata sker kun af udvalgte og betroede medarbejdere og tredjemænd.

På softwareplatformen energiØkonomi beregnes, ansøges og dokumenteres projekter/sager om tilskud til energiforbedringer jf. Energiselskabernes Energispareindsats og hertil anvendes der data på kunderne.

Dette er typisk: kontaktoplysninger, cpr-nummer eller virksomhedsnavn og cvr. nummer, anlægsoplysninger, installationsadresse, faktureringsadresse samt kontooplysninger. Informationerne bruges til at dokumentere sagen samt at videregive til energiselskaberne for udbetaling af tilskud.

Dansk Energirådgivning A/S indsamler kun de nødvendige personoplysninger for at levere den ydelse, som du efterspørger.

Privatlivspolitik for Dansk Energirådgivnings nyhedsbrev fra energiØkonomi

Ved din tilmelding af energiØkonomis nyhedsbrev accepterer du at modtage nyhedsbreve fra:
Dansk Energirådgivning A/S
Glarmestervej 18 B
8600 Silkeborg

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilbagetrække dit samtykke, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@energioekonomi.dk. Du kan også altid framelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke på det ”unsubscribe” link, der medfølger hvert nyhedsbrev.

Vores nyhedsbrev indeholder nyheder fra branchen, som f.eks. ændringer i energispareaftalen, vigtige opdateringer af vores onlinesystem energiØkonomi samt andre markedsføringsrelaterede nyheder. Vi udsender nyhedsbrevet 1-2 gange månedligt.

Statistiske oplysninger i forbindelse med åbning af nyhedsbrev anvendes af os til at forbedre din brugeroplevelse. Dermed kan vi skabe mere interessant indhold for nyhedsbrevets modtagere.

Vi anvender programmet MailChimp til at udsende nyhedsbreve. MailChimp anses derfor som databehandler, mens Dansk Energirådgivning A/S er dataansvarlig.

Da MailChimp er en amerikansk virksomhed, overføres dine oplysninger dermed til et land inden for EU/EØS. MailChimp er medlem af Privacy Shield ordningen, hvilket danner overførselsgrundlaget for dine persondata til MailChimp. Ved frameldelse af nyhedsbrevet slettes dine oplysninger hos og vi sørger for at få det slettes hos vores databehandler MailChimp såvel.

Ved frameldelse slettes oplysninger fra tilmeldingen til nyhedsbrevet hos os og hos vores databehandler MailChimp.