Varmepumpe

Tilskud til varmepumper

Opvarmer du i dag dit hus med olie, el eller biomasse, er der ofte væsentlige energibesparelser at hente, hvis du skifter til en varmepumpe.

Energibesparende varmepumper

En varmepumpe er en miljøvenlig og energibesparende opvarmningsform, som udnytter energien fra husets omgivelser, f.eks. udeluften eller jorden.

Hvad enten du ønsker at skifte til en luft-luft varmepumpe, en luft-vand varmepumpe eller en væske-vand varmepumpe, er det muligt at opnå attraktive energitilskud. Tilskuddets størrelse afhænger af, hvilken varmekilde du konverterer fra, da dette er afgørende for den samlede energibesparelse. Udskifter du for eksempel et ældre oliefyr med en varmepumpe, kan du opnå et væsentligt energisparetilskud.

Søg tilskud

Det er vigtigt, at du ansøger om energitilskud, inden du går i gang med at indkøbe din nye varmepumpe. Start din ansøgning om energisparetilskud ved at udfylde vores online kontaktformular:

Søg tilskud

Har du brug for hjælp til at ansøge om energisparetilskud, eller personlig rådgivning omkring dit energispareprojekt, er du velkommen til at kontakte os på på tlf. 8683 7484 eller kontakt@energiøkonomi.dk