Oliefyr

Tilskud til udskiftning af oliefyr

Opvarmer du i dag din bolig med et ældre oliefyr, er der ofte væsentlige energibesparelser at hente, hvis du skifter til en anden mere energibesparende opvarmningsform, f.eks. fjernvarme, en gaskedel eller en varmepumpe.

Få overblik over tilskudsstørrelsen

Energitilskuddets størrelse afhænger af alderen på dit nuværende oliefyr og effektiviteten på den energikilde, som du konverterer til. Årgangsmæssigt skelnes der mellem oliefyr fra før eller efter 1978.

Det største tilskud opnås, når du konverterer fra en ældre oliekedel fra før 1978 til en meget energieffektiv varmekilde, f.eks. en varmepumpe. Konverterer du fra en nyere oliekedel (efter 1978) til en ny og mere energieffektiv løsning, er det stadigt muligt at opnå et væsentligt energisparetilskud.

​Bemærk at det pr. 1. januar 2019 er det ikke længere muligt at søge om energitilskud til konvertering fra en ældre oliekedel til en ny oliekedel.

Søg tilskud

Få et uforpligtende overblik over tilskudsmulighederne for dit energispareprojekt ved at udfylde vores online kontaktformular:

Søg tilskud

Har du brug for hjælp til at ansøge om energisparetilskud til udskiftning af dit oliefyr, eller personlig rådgivning omkring dit energispareprojekt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8683 7484 eller kontakt@energiøkonomi.dk