Sådan søger du energitilskud

​1. Ansøg om tilskud

Hvad enten du udfører det energibesparende tiltag selv eller har en håndværker til det, har du mulighed for at søge om energisparetilskud hos os. Start din ansøgning ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside.

2. Bliv godkendt

Det er vigtigt, at din ansøgning om energitilskud er blevet godkendt, inden du går i gang med at udføre energioptimeringen. Hvis du har indkøbt materialer eller på anden måde påbegyndt udførelsen af tiltaget, kan du ikke ansøge om tilskud efterfølgende.

Når du har udfyldt vores kontaktformular, vil du inden for 3 hverdage modtage en kontrakt på overdragelsen af energibesparelsen. Når du har accepteret betingelserne i kontrakten, kan du igangsætte udførelsen af energispareprojektet.

3. Udfør tiltag

Energisparetiltaget udføres. Husk at tage et billede af før-situationen (f.eks. varmekilden og dens mærkeplade) samt gemme faktura eller kvittering for indkøbte materialer eller udført arbejde. Disse skal indsendes som dokumentation på energibesparelsen.

4. Indsend dokumentation og færdigmeld tiltag

Når du er færdig med at udføre energisparetiltaget, indsendes den nødvendige dokumentation til os og projektet færdigmeldes.

5. Få udbetalt tilskud

Når du har indgået en aftale med Dansk Energirådgivning, sørger vi for at udbetale dit tilskud.

Søg tilskud