Biokedel

Energitilskud til udskiftning af biokedel

Har du installeret en ældre biokedel, f.eks. et træpillefyr, halmfyr, kornfyr eller et kombifyr, kan du søge om energitilskud til konvertering til en ny biokedel eller en anden mere energibesparende opvarmningsform.

Tilskud til energisparetiltag

Tilskuddets størrelse afhænger af den mængde energi, som spares. Har du et ældre træpillefyr, som du ønsker konverteret til en af de mest energieffektive løsninger, f.eks. en varmepumpe, er der et væsentligt energisparetilskud at hente. Dette udelukker dog ikke, at det er muligt at opnå attraktive tilskud ved konvertering til andre varmekilder.

Vi giver dig et komplet overblik over tilskudsmulighederne til netop dit projekt, når du har udfyldt vores kontaktformular med information om din nuværende type biokedel og den kedel, varmepumpe eller andet, som du ønsker at konvertere til.

Søg tilskud

​Har du brug for hjælp til at ansøge om energisparetilskud til udskiftning af dit biobrændselsfyr, eller personlig rådgivning omkring dit energispareprojekt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8683 7484 eller kontakt@energiøkonomi.dk