Vores organisation

Dansk Energirådgivning A/S er en privat, uvildig rådgivningsvirksomhed med hovedkontor i Silkeborg og kontorer i Odense, Frederikshavn, Esbjerg, Borup og Ringkøbing . Virksomheden blev grundlagt i 2007 og er i dag blandt Danmarks førende energirådgivningsvirksomheder.

Dansk Energirådgivning

Historie

2007 – Et behov for troværdig energirådgivning

Da maskinmester Lars Waage Petersen i 2007 grundlagde enkeltmandsvirksomheden Dansk Energirådgivning, var det med udgangspunkt i et markedsbehov for troværdig energirådgivning. Troværdighed er stadig en kerneværdi for vores medarbejdere, som hver dag rådgiver virksomheder, offentlige organisationer og private om at gennemføre energispareprojekter, der bidrager til en bedre økonomi og et grønnere miljø.

I starten rådgav vi primært industrikunder. I dag rådgiver vi inden for alle virksomhedstyper og processer – særligt i brancherne industri, landbrug, biogas, gartneri og den maritime sektor. For at kunne yde den mest optimale energirådgivning, har vores projektledere specialiseret viden inden for og på tværs af forskellige brancher, processer og rådgivningsydelser.

Vi har valgt at lade vores honorar være afhængig af projektets succes. Således har kunde og rådgiver en fælles interesse i at udvikle det mest værdiskabende projekt, som lever op til beregningerne. Det er din garanti for, at vi kun lover, hvad vi kan holde – det er troværdighed.

2010 – En virksomhed i vækst

I 2010 blev virksomheden ændret til et A/S, da ejerkredsen blev udvidet. Siden er en professionel ledelse etableret og virksomhedens bestyrelse er blevet udvidet med flere bestyrelsesmedlemmer. Virksomheden er i fortsat vækst og blev i 2014, 2015, 2016 og 2020 udnævnt som Gazelle-virksomhed af Børsen.

2017 – Dansk Biogasrådgivning A/S

I samarbejde med biolog Nicolaj Ørskov Olsen har Dansk Energirådgivning etableret Dansk Biogasrådgivning A/S, som specialiserer sig i at rådgive om etablering, optimering, udvidelse, drift og service af biogasanlæg.

I 2017 blev Dansk Biogasrådgivning A/S en del af Dansk Energirådgivning A/S, men bibeholdt sit eget brand.

2018 – Kontor i Østdanmark

I 2018 etablerede Dansk Energirådgivning kontor i Odense for at imødekomme den stigende efterspørgsel på energirådgivning på Sjælland og Fyn. I spidsen for kontoret i Østdanmark er kvalitetsansvarlig og senior projektleder Flemming Sæderup Rytter.

2019 – GreGas

For at imødekomme den stigende efterspørgsel på biogasrådgivning syd for grænsen, stiftede Dansk Energirådgivning i 2019 et datterselskab i Tyskland; Gregas. Navnet GreGas kommer af Green Gas Assistance, hvilket understreger, at GreGas rådgiver og assisterer kunder i biogasbranchen.

2020 – Dansk Energirådgivning A/S opsplittes i to

For at skabe de bedste vilkår for fortsat vækst inden for både biogas- og energiområdet, valgte ejerskabskredsen i Dansk Energirådgivning A/S i at igangsætte en opsplitning af virksomheden i 2020. Opsplitningen medfører, at Dansk Energirådgivning og Dansk Biogasrådgivning bliver to selvstændige selskaber med separate ledelser.

Værdier

I Dansk Energirådgivning har vi teamånd og er fokuserede på at være værdiskabende, troværdige og passionerede i alle vores arbejdsprocesser.

Værdiskabelse

Når vores projektledere finder frem til de optimale økonomiske og tekniske løsninger i et energispareprojekt, er det altid baseret på 100 % uvildighed. Det er vores opgave at bevare overblikket og skabe innovative løsninger, som er værdiskabende for kunden.

Troværdighed

Vi lover kun, hvad vi kan holde. Vores løsningsforslag er baseret på detaljerede målinger og fysisk gennemgang af anlæg, udstyr og bygninger. Sådan sikrer vi, at vores energirådgivning altid foregår i øjenhøjde. Vi står inde for, at den besparelse, som bliver stillet i udsigt, er den korrekte.

Passion

Vi går aldrig på kompromis med erfaring og ekspertise. Når vi siger, at vi kan rådgive alle virksomhedstyper om energioptimering og -omlægning, er det fordi, vi har nogle veluddannede og dygtige projektledere, som er passioneret for deres fagområder. Vores medarbejdere er specialiseret inden for og på tværs af adskillige virksomhedstyper og processer, således enhver kunde altid er sikret konkret og målrettet rådgivning.

Teamånd

Vores teamånd binder virksomheden sammen på tværs af forskellige fagområder. Vi deler erfaringer og ekspertise på tværs af afdelinger og ansvarsområder, så vi i fællesskab arbejder henimod et grønnere og mere effektivt energiforbrug, hvad enten det er inden for biogas, industri, landbrug, det maritime eller andre af vores forretningsområder.

Organisation

Direktion

  • Johnny Hedemann Gregersen Ryser, adm. direktør

Bestyrelse

  • Søren Kristensen, bestyrelsesformand
  • Jon Erik Malthe-Bruun, bestyrelsesmedlem
  • Thomas Kristiansen, bestyrelsesmedlem
  • Nicolaj Ørskov Olsen, bestyrelsesmedlem
  • Per Jensen, bestyrelsesmedlem
  • Peer Krogh, bestyrelsesmedlem

Ejerkreds

  • MB Maskinholding ApS
  • Thomas Kristiansen
  • Nicolaj Ørskov Olsen