Job & karriere

I Dansk Energirådgivning er vi drevet af et fælles mål om et grønnere og mere effektivt energiforbrug. Vi tror på, at vi sammen med vores kunder kan skabe innovative, energieffektive løsninger, der bidrager til at gøre den bæredygtige udvikling rentabel, effektiv og værdiskabende.

Som ansat i Dansk Energirådgivning bliver du en del af en virksomhed med passionerede medarbejdere, der tør tænke ud af boksen for at finde de mest optimale løsninger, har lyst til at skabe forandringer på energiområdet, og som vil gøre en forskel for både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Skal vi være sammen om at skabe god energi?

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer, som stræber efter at være de bedste inden for deres fagområde, og som ønsker at tage del i et fællesskab, hvor vi udfordrer og udvikler hinanden.

Se vores ledige stillinger her

Hvordan er det at være en del af Dansk Energirådgivning?

Resultater og trivsel går hånd i hånd

Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater, når vi har det godt sammen. Derfor lægger vi stor vægt på at have teamånd og udvise respekt og tillid til, at vi alle gør vores yderste for at skabe de mest optimale løsninger og opnå vores mål. Vi foretager årligt MUS og trivselsundersøgelse, som er med til at sikre fokus på videreudvikling af vores trivsel på arbejdspladsen.

Høj faglighed og vidensdeling

Hos Dansk Energirådgivning at vi stolte af vores faglige kompetencer og erfaring, som er med til at sikre vores kvalitet og professionalisme. Vi deler gerne vores viden med kollegaer, så vi i fællesskab kan blive klogere og videreudvikle os. Ligeledes investerer vi i at udvikle vores medarbejderes kompetencer via bl.a. videreuddannelse og deltagelse i faglige netværk.

Innovation og udvikling

Vi er blandt de førende energirådgivningsvirksomheder i Danmark, og vi sætter en ære i at gå forrest med nye idéer og tiltag. Derfor kan man som medarbejder også være sikker på, at ens meninger og forslag bliver hørt. Vores ambitioner er høje, så vi kan tage del i at forme en grønnere og mere energieffektiv fremtid, der skaber værdi for alle vores interessenter.

Plads til fællesskab og andet end arbejde

Vi ved, at der er andet i livet end arbejde. Som medarbejder i Dansk Energirådgivning har man flextid og mulighed for at arbejde hjemmefra til tider, sådan at ens arbejdstid kan planlægges i forhold til ens fritid.

Derudover vægter vi også højt, at man indgår i et uformelt fællesskab med ens kollegaer, som ikke altid handler om arbejde. Der skal være plads til at tage et spil bordfodbold i hverdagen og mulighed for at tage del i sociale arrangementer uden for arbejdstid, som f.eks. sportsevents, musicals, julefrokost og meget mere.

Fordele som medarbejder

I Dansk Energirådgivning ønsker vi gode arbejdsvilkår for vores medarbejdere. Foruden en lønpakke med pension, får du som medarbejder også goder som sundhedssikring, frugtordning, betalt medarbejderbredbånd, overskudsdeling og mulighed for bonus.

Læs mere om vores historie, værdier og organisation her

Dansk Energirådgivning