Case – VVS Gruppen

energiØkonomi giver ordrer til installatøren

Når VVS-installatør Kim Sørensen fra VVS Gruppen er ude hos sine kunder, kan han med energiØkonomi hurtigt og nemt hjælpe dem med beregninger af de tilskud, som deres investeringer udløser.

Med onlineværktøjet energiØkonomi kan installatøren beregne energitilskuddet ude ved kunden. Læs mere om energiØkonomi her.

Kim Sørensen fra VVS Gruppen udregner tilskuddet på stedet, når han besøger kunden for at drøfte en investering i energibesparelser og energioptimerende løsninger. Hans beregning sker altid med energiØkonomi.

»Vi oplever, at kunderne er meget glade for, at vi kan lave den samlede beregning med det samme, altså både prisen på kundens investering, og det tilskud som investeringen udløser. Med energiØkonomi kan vi foretage en helt præcis beregning, når kunden har besluttet sig for den konkrete løsning,« siger Kim Sørensen.

energiØkonomi er udviklet af Dansk Energirådgivning og anvendes af installatører og andre som etablerer energibesparende løsninger hos private kunder og i virksomheder. Kim Sørensen mener, at energiØkonomi nogle gange er den afgørende faktor, når en kunde vælger VVS Gruppen som leverandør.

»Vi får flere af vores ordrer i kraft af energiØkonomi. Det virker meget professionelt over for kunden, at vi kan lave de præcise beregninger med det samme og tilpasse beregningerne til forskellige løsninger, som kunden overvejer, så de altid kender konsekvenserne på forhånd,« siger Kim Sørensen.

energiØkonomi
Installatør
Download PDF