Case – Morsø Køl/Frys & Energi

Kunderne får mere ud af energiØkonomi

Kunderne hos Morsø Køl/Frys & Energi nyder godt af hurtig betjening med energiØkonomi, og efterfølgende får de et af markedets bedste tilskud for deres energibesparelser.

»Vi er meget glade for samarbejdet med Dansk Energirådgivning, og hvis vi har spørgsmål, ringer vi bare til dem og får hurtigt et svar, så vi kan komme videre med opgaverne,«

siger Gunnar Søndergaard.

Morsø Køl/Frys & Energi har i flere år rådgivet deres kunder om muligheden for at få tilskud til deres investeringer i energibesparende anlæg. I dag er det Dansk Energirådgivnings energiØkonomi, som Morsø Køl/Frys & Energi bruger til beregningerne af kundernes tilskud.

»Vi har tidligere prøvet andre systemer, som skulle hjælpe kunderne med at få tilskud, men energiØkonomi er klart det bedste system, vi har brugt, og jeg ville meget nødig undvære det. Jeg tror, det betyder noget for vores konkurrenceevne, at vi hurtigt kan vise kunderne, hvordan både deres investering og tilskud ser ud, så de hurtigt får et overblik over tilbagebetalingstid og andre vigtige forhold,« siger Gunnar Søndergaard fra Morsø Køl/Frys & Energi.
Med energiØkonomi kan Gunnar Søndergaard enten lave beregningerne hjemmefra inden et kundebesøg eller gøre det under selve kundebesøget.

»Når en kunde er klar til at investere, kan vi med energiØkonomi sætte processen i gang med det samme, mens man sidder sammen med kunden,« siger Gunnar Søndergaard.

Han påpeger også, at de tilskud, som Dansk Energirådgivning har forhandlet på plads med energiselskaberne, hører til i den bedre ende af markedet.

»I dag får vores kunder et større tilskud end tidligere, fordi Dansk Energirådgivning har kunnet forhandle et bedre tilskud hjem. Ikke alle energirådgivere er lige gode til at skaffe tilskud hjem til kunderne, og nogle tager sig også rigelig godt betalt. Så oveni fordelene ved energiØkonomi får vores kunder også mere økonomisk ud af at bruge Dansk Energirådgivning som formidler af tilskuddet,« siger Gunnar Søndergaard.

energiØkonomi
Installatør
Download PDF