Case – Mølbak VVS

Hurtigt overblik over tilskud

Med energiØkonomi får både VVS-installatøren og kunderne et hurtigt overblik over tilskuddets størrelse, og det er en fordel for begge parter, når der skal laves aftaler om nye anlæg.

»Jeg kan godt lide, at vi selv kan påbegynde nye sager i energiØkonomi, så det ikke er et eller andet energiselskab, som skal gøre det. Med energiØkonomi kan vi altid selv holde styr på processen,«

siger Carsten Mølbak videre.

Hos Mølbak VVS bruger Carsten Mølbak energiØkonomi til alle standardløsninger – for eksempel når privatkunder skifter fra olie til gas, varmepumper eller jordvarme.»Vi bruger energiØkonomi til at følge en kundesag fra start til slut, og det fungerer godt. Vi kan lave en beregning af tilskuddet og vedlægge vores tilbud til kunden, så de med det samme har fuldt overblik over hele projektets økonomi og tilbagebetalingstid,« siger Carsten Mølbak.

Hermed kan kunden hurtigt træffe beslutning om, hvorvidt et projekt skal igangsættes. »Kunderne går meget op i tilskud, så på den måde er energiØkonomi vigtig for vores kunderelationer og vores mulighed for at sælge et projekt til en kunde. Normalt er kunderne meget bevidste om, at der er en tilskudsmulighed og spørger typisk om, hvor stort tilskud der kan ydes. Så har vi energiØkonomi til at hjælpe os,« siger Carsten Mølbak.

»Det er meget vigtigt, at det tilskud, vi lover kunderne på forhånd, er det endelige tilskud, som de ender med at få udbetalt, og jeg har aldrig oplevet problemer i den retning med energiØkonomi. Kunderne får altid det tilskud, som er blevet lovet på forhånd. Det er naturligvis meget vigtigt for kunderne, men også for vores fremtidige relation til dem, at tallene altid passer,« siger Carsten Mølbak.

»Alt i alt er vi meget tilfredse med energiØkonomi,« siger Carsten Mølbak.

energiØkonomi
Installatør
Download PDF