Maritim

Energibesparelser i den maritime sektor

Med energieffektivisering kan forretningsudvikling og bæredygtighed gå hånd i hånd. Energibesparelser bidrager nemlig til at forbedre driftsøkonomien og reducerer samtidig den maritime sektors emissioner.

Energioptimering med tilskud

På baggrund af mange års teknisk og praktisk erfaring med energioptimering i den maritime sektor hjælper vi dig med at optimere energiforbruget, der hvor det skaber mest mulig værdi for dig og din virksomhed.

Vi sørger for at afdække mulighederne for at søge tilskud til energioptimering af fiskefartøjer, færger, skibe, fiskefabrikker, værfter og andre maritime energiforbrugere, f.eks. i forbindelse med:

  • Udskiftning af skruer, skruedyser, motorer, gear mv., hvis disse tiltag sparer brændstof
  • Udskiftning af almindelig belysning til energibesparende LED-belysning
  • Udskiftning af hydraulik, pumper, køleanlæg, ventilation, brændstofcentrifuger mv.
  • Udskiftninger af fartøjer, der medfører energibesparelser

Få foretaget en uforpligtende energiscreening.

maritim
maritim

Målrettet maritim energirådgivning

Vores rådgivning tager udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Vi guider dig gennem hele energioptimeringsprojektet, hvor vi kan være behjælpelige med alt i forbindelse med beregning af tilskudsstørrelse, ansøgning om tilskud, målinger, dokumentation, rapporter m.v. Vi står inde for, at energibesparelsen og tilskuddet, som bliver stillet i udsigt, holder vand.

Vi rådgiver både på ”no cure, no pay” projektbasis og i forbindelse med projekt- og serviceaftaler, hvor vi over en flerårig periode sikrer din virksomhed energibesparelser, mod at vi får en andel af besparelsen som vores honorar.

Læs mere om vores koncepter.

Energisyn af maritime virksomheder

Falder din virksomhed under kravet om obligatorisk energisyn, har vi certificerede energisynskonsulenter, som kan hjælpe med dette.

Bliv klogere på energisyn.