Energiselskab

Skal vi hjælpe dit energiselskab med at opfylde sine energisparemål?

Vi ved, at indberetning og kvalitetskontrol af energispareprojekter kan være en besværlig og tidskrævende proces for mange energiselskaber, som tager fokus fra de daglige driftsopgaver.

Med Dansk Energirådgivning som samarbejdspartner er du sikker på at opfylde dine energisparemål lige efter regelbogen. Vi kender alt til krav om dokumentation, kvalitetssikring og indberetning af energibesparelser.

Skræddersyet aftaleløsning

Vi tilbyder aftaleløsninger, som er tilpasset til det enkelte energiselskabs behov. Hvad enten du ønsker, at vi varetager hele energispareforpligtigelsen, eller at vi indgår en licens- eller aktøraftale, står vi altid klar med personlig rådgivning efter behov.

Energiselvskab - Dansk Energirådgivning
AKTØRAFTALE LICENSAFTALE TOTALLØSNING
Med en aktøraftale varetager Dansk Energirådgivning kvalitetssikringen af energispareprojekter. Dermed er det let og overskueligt for dit energiselskab at sikre, at Energispareaftalen og regelsættene heri overholdes, og at de årlige sparemål opfyldes. En energiØkonomi licensaftale indebærer adgang til online-systemet energiØkonomi.
Med energiØkonomi er dit energiselskab sikret et effektivt og overskueligt system til håndtering af energibesparelser. Desuden står vores erfarne energiØkonomi-team altid klar til at yde support, hvis du har brug for hjælp.
Med en totalløsning varetager vi hele energispareforpligtigelsen – lige fra kvalitetssikring til indberetning af energibesparelsen via energiØkonomi – simpelt og let så du kan koncentrere dig om driften af dit energiselskab.

Hvorfor samarbejde med Dansk Energirådgivning?

Det er helt simpelt. Vi lover kun, hvad vi kan holde. Vi sikrer dit energiselskab:

  • Et overskueligt system til indberetning og kvalitetssikring af energibesparelser
  • En sparringspartner der har overblik over reglerne, og som altid står klar med råd og vejledning
  • Gennemsigtighed på priser, mængder og kvalitet
  • Samarbejde med Danmarks største energirådgiver, som i de seneste år har realiseret over 20 % af Danmarks energibesparelser – også i dit lokalområde
  • Målrettet arbejde mod præcis opfyldelse af energisparemål

Kontakt os og hør nærmere