Belysning

Få energitilskud til LED-belysning

Spar på energien og opnå flere fordele ved at skifte til LED-belysning. Udskifter du en større mængde belysning til LED, er der mulighed for at søge om energitilskud.

Belysning er et af de områder, hvor de fleste virksomheder nemt kan spare på energien. LED-belysning er langt mere energieffektivt end gamle lysstofrør og halogenspots og har mange andre fordele:

  • LED-lyskilder skal ikke skiftes nær så ofte, da de har en længere levetid end de fleste andre lyskilder
  • LED-lys tænder med det samme
  • Med LED-belysning er der flere valgmuligheder for lysets egenskaber, f.eks. om det skal være varmt eller koldt.

Sådan kommer du i gang

Driver du et landbrug eller en virksomhed, som skal have udskiftet en større mængde belysning, kan det være en god idé at få hjælp af en rådgiver til at skabe overblik over potentialet for besparelser og muligheden for tilskud.

Det er under alle omstændigheder vigtigt, at du ansøger om energitilskud, inden du går i gang med at indkøbe ny LED-belysning.

Udfylder du vores online kontaktformular, giver vi et uforpligtende overblik over tilskuddet til dit projekt. Under punkt 3 i kontaktformularen kan du vælge, at du ønsker at udføre andet energibesparende tiltag, herunder LED-belysning.

Søg tilskud

Har du brug for hjælp til at ansøge om energisparetilskud til udskiftning af belysning, eller personlig rådgivning omkring dit energispareprojekt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8683 7484 eller ​kontakt@energiøkonomi.dk

Belysning