Information i forbindelse med Corona

Kære kunder og samarbejdspartnere

I Dansk Energirådgivning og Dansk Biogasrådgivning følger vi myndighedernes anbefalinger og information vedrørende Corona (COVID-19) nøje. Vi har allerede taget en række forholdsregler for at begrænse risikoen for smitte. Vores tiltag har til formål at så vidt muligt beskytte medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder og samtidig sikre et fortsat højt serviceniveau og stabil energiforsyning via vores kunders biogasanlæg.

Som virksomhed forsøger vi at opretholde en så normal drift som muligt, sådan vores kunder og samarbejdspartnere vil få løst alle opgaver, projekter og forespørgsler som vanligt.

Vi har bedt alle medarbejdere, som har mulighed for det, om at arbejde hjemmefra i den kommende periode. Det betyder, at alle interne og eksterne fysiske møder, som ikke er tvingende nødvendige, vil blive afholdt enten digitalt/telefonisk eller rykket til efter den 1. april 2020. Vi vil inden for få dage kontakte de kunder og samarbejdspartnere, som dette berører, for at aftale, hvad vi gør i den konkrete situation.

Vores kontorer og tilhørende biogaslaboratorium vil være bemandet i begrænset omfang. Dog i det omfang, som er nødvendigt for, at vores kunder modtager de services, de plejer, og kan fortsætte driften som vanligt. Vi har et medansvar i at sikre en stabil energiforsyning via vores kunders biogasanlæg og vil naturligvis bidrage til, at alle kritiske funktioner holdes i gang.

Alle medarbejdere vil som sædvanligvis være klar til at besvare jeres forespørgsler per mail og telefon, så tøv ikke med at kontakte dem. Alle medarbejderes kontaktinformationer kan findes her.

Vi vurderer løbende vores tiltag for at mindske smitterisikoen yderligere. Ved udvikling i situationen vender vi tilbage med opdateret information.